Наукові підходи до трактування поняття і визначення етапів життєвого циклу інновації - Прокопенко, О.В.; Школа, В.Ю. (Економічні інновації, 2010)
Досліджено наукові підходи до трактування поняття життєвого циклу інновації та визначення його етапів. Виділено такі основні підходи: традиційний (товарний), результатний, процесний, системний, циклічний; розглянуто їх сутність. Уточнено етапи життєвого циклу інновації.