Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков

Розглянуто експертний метод оцінки конкурентоспроможності підприємств з виробництва соків, який оснований на економічних показниках діяльності підприємства.

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
Дата:2011
Автор: Надточий, И.И.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2011
Назва видання:Економічні інновації
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67077
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков / И.И. Надточий // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2011. — Вип. 45. — С. 182-188. — Бібліогр.: 18 назв. — рос.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:Розглянуто експертний метод оцінки конкурентоспроможності підприємств з виробництва соків, який оснований на економічних показниках діяльності підприємства.