Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков

Розглянуто експертний метод оцінки конкурентоспроможності підприємств з виробництва соків, який оснований на економічних показниках діяльності підприємства.

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2011
Автор: Надточий, И.И.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2011
Назва видання:Економічні інновації
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67077
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков / И.И. Надточий // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2011. — Вип. 45. — С. 182-188. — Бібліогр.: 18 назв. — рос.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-67077
record_format dspace
spelling irk-123456789-670772014-08-07T03:01:43Z Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков Надточий, И.И. Розглянуто експертний метод оцінки конкурентоспроможності підприємств з виробництва соків, який оснований на економічних показниках діяльності підприємства. Considerations of an expert method of an estimation of competitiveness of the enterprises for manufacture of juice which is based on the main things of economic indicators. 2011 Article Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков / И.И. Надточий // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2011. — Вип. 45. — С. 182-188. — Бібліогр.: 18 назв. — рос. XXXX-0066 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67077 640.45+663.674 ru Економічні інновації Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Russian
description Розглянуто експертний метод оцінки конкурентоспроможності підприємств з виробництва соків, який оснований на економічних показниках діяльності підприємства.
format Article
author Надточий, И.И.
spellingShingle Надточий, И.И.
Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков
Економічні інновації
author_facet Надточий, И.И.
author_sort Надточий, И.И.
title Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков
title_short Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков
title_full Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков
title_fullStr Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков
title_full_unstemmed Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков
title_sort метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков
publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
publishDate 2011
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67077
citation_txt Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков / И.И. Надточий // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2011. — Вип. 45. — С. 182-188. — Бібліогр.: 18 назв. — рос.
series Економічні інновації
work_keys_str_mv AT nadtočijii metodocenkikonkurentosposobnostipredpriâtijpoproizvodstvusokov
first_indexed 2023-10-18T18:51:29Z
last_indexed 2023-10-18T18:51:29Z
_version_ 1796145347686301696