Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков
Розглянуто експертний метод оцінки конкурентоспроможності підприємств з виробництва соків, який оснований на економічних показниках діяльності підприємства.
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автор: | Надточий, И.И. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2011
|
Назва видання: | Економічні інновації |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67077 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Метод оценки конкурентоспособности предприятий по производству соков / И.И. Надточий // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2011. — Вип. 45. — С. 182-188. — Бібліогр.: 18 назв. — рос. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Методические основы формирования конкурентной стратегии предприятия по выпуску соков
за авторством: Надточий, И.И.
Опубліковано: (2013) -
Новые возможности старейшего предприятия по производству сварочных флюсов
за авторством: Залевский, А.В., та інші
Опубліковано: (2014) -
Модель оценки конкурентоспособности предприятий туристического бизнеса с использованием рефлексивного подхода
за авторством: Лепа, Р.Н., та інші
Опубліковано: (2006) -
Стратегическое планирование конкурентоспособности предприятий
за авторством: Андреева, Т.А.
Опубліковано: (2011) -
Факторы конкурентоспособности сельскохозяйственных предприятий
за авторством: Рывкина, О.Л.
Опубліковано: (2007)