Конкурентоспроможність підприємства як складова модернізації економічного розвитку - Софієнко, А.В. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто та проаналізовано класичне та сучасне визначення конкурентоспроможності підприємства. Досліджено різні аспекти впливу на конкурентоспроможність країни. Сучасні тенденції глобалізації економічного розвитку.