Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості

Розглянуті підходи до оцінки цінового ризику на основі визначення цінової еластичності попиту та використання функцій розподілу ймовірностей. Досліджено можливість практичного визначення цінових ризиків на прикладі молокопереробної галузі....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2012
Автори: Плющик, І.А., Огородник, Р.П.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2012
Назва видання:Економічні інновації
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67129
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості / І.А. Плющик, Р.П. Огородник // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 47. — С. 239-246. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-67129
record_format dspace
spelling irk-123456789-671292014-08-12T03:01:42Z Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості Плющик, І.А. Огородник, Р.П. Розглянуті підходи до оцінки цінового ризику на основі визначення цінової еластичності попиту та використання функцій розподілу ймовірностей. Досліджено можливість практичного визначення цінових ризиків на прикладі молокопереробної галузі. The approaches to the estimation of price risk based on the definition of price elasticity of demand and use of probability distribution functions were considered. The possibility of a practical determination of price risks on the example of dairy industry is studied. 2012 Article Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості / І.А. Плющик, Р.П. Огородник // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 47. — С. 239-246. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. XXXX-0066 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67129 338.5:664 uk Економічні інновації Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
description Розглянуті підходи до оцінки цінового ризику на основі визначення цінової еластичності попиту та використання функцій розподілу ймовірностей. Досліджено можливість практичного визначення цінових ризиків на прикладі молокопереробної галузі.
format Article
author Плющик, І.А.
Огородник, Р.П.
spellingShingle Плющик, І.А.
Огородник, Р.П.
Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості
Економічні інновації
author_facet Плющик, І.А.
Огородник, Р.П.
author_sort Плющик, І.А.
title Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості
title_short Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості
title_full Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості
title_fullStr Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості
title_full_unstemmed Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості
title_sort підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості
publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
publishDate 2012
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67129
citation_txt Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості / І.А. Плющик, Р.П. Огородник // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 47. — С. 239-246. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
series Економічні інновації
work_keys_str_mv AT plûŝikía pídhodidoocínkicínovogorizikunapídpriêmstvahharčovoípromislovostí
AT ogorodnikrp pídhodidoocínkicínovogorizikunapídpriêmstvahharčovoípromislovostí
first_indexed 2023-10-18T18:51:37Z
last_indexed 2023-10-18T18:51:37Z
_version_ 1796145353291988992