Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості

Розглянуті підходи до оцінки цінового ризику на основі визначення цінової еластичності попиту та використання функцій розподілу ймовірностей. Досліджено можливість практичного визначення цінових ризиків на прикладі молокопереробної галузі....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2012
Автори: Плющик, І.А., Огородник, Р.П.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2012
Назва видання:Економічні інновації
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67129
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості / І.А. Плющик, Р.П. Огородник // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 47. — С. 239-246. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine