2025-02-23T10:23:00-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-67129%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T10:23:00-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-67129%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T10:23:00-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T10:23:00-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості

Розглянуті підходи до оцінки цінового ризику на основі визначення цінової еластичності попиту та використання функцій розподілу ймовірностей. Досліджено можливість практичного визначення цінових ризиків на прикладі молокопереробної галузі....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Плющик, І.А., Огородник, Р.П.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2012
Series:Економічні інновації
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67129
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!