Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості
Розглянуті підходи до оцінки цінового ризику на основі визначення цінової еластичності попиту та використання функцій розподілу ймовірностей. Досліджено можливість практичного визначення цінових ризиків на прикладі молокопереробної галузі....
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | Плющик, І.А., Огородник, Р.П. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2012
|
Назва видання: | Економічні інновації |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67129 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості / І.А. Плющик, Р.П. Огородник // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 47. — С. 239-246. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Роль інтелектуальної власності на підприємствах харчової промисловості
за авторством: Ярмош, В.В.
Опубліковано: (2010) -
Використання систем оплати праці на підприємствах харчової промисловості
за авторством: Ганза, І.
Опубліковано: (2011) -
Проблеми інтенсифікації відтворювальних процесів на підприємствах харчової промисловості
за авторством: Левицька, І.В.
Опубліковано: (2010) -
Механізм управління інвестиційною діяльністю на підприємствах харчової промисловості
за авторством: Крупицька, О.В.
Опубліковано: (2007) -
Два підходи до оцінки ризику країни
за авторством: Рзаєв, Р.Р., та інші
Опубліковано: (2018)