Кайдзен подход в управлении качеством окружающей природной среды - Садченко, Е.В.; Ничитайлова, Н.С. (Економічні інновації, 2012)
У статті розглядаються основні підходи кайдзен до управління якістю охорони навколишнього середовища. Кайдзен стратегія природокористування проголошує постійне вдосконалення, поліпшення, що охоплює як процеси, так і якість товару і навколишнього природного середовища. Розкрито п'ять золотих правил кайдзен, які є сутнісним його наповненням при вирішенні технічних, технологічних, економіко-екологічних, соціальних завдань і завдань особистісного характеру.