Міжнародний науково-практичний семінар - Петраускас, А.В. (Археологія, 2010)
6—9 серпня 2009 року в м. Коростень Житомирської обл., завдяки матеріальній та організаційній підтримці міськвиконкому та особисто Голови міської ради В.В. Москаленка відбувся перший Міжнародний науково-практичний польовий семінар на тему «Експериментальна археологія: завдання, методика, моделювання»