VI Міжнародна наукова конференція «Археологія заходу України» (20—22 травня 2009 року, м. Львів) - Мацкевий, Л.Г.; Панахид, Г.І. (Археологія, 2011)
Стало доброю традицією щорічно у травні проводити конференцію, тематика якої — археологічні дослідження на заході України. VI Міжнародна наукова конференція «Археологія заходу України» відбулася у Львові 20—22 травня 2009 року.