Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі
В статті розглянуто сутність та роль реінжинірингу бізнес-процесів задля підвищення конкурентоспроможності підприємства. Визначено основні проблеми, тенденції та особливості функціонування підприємств плодоовочеконсервної галузі в аспекті реінжинірингу їх бізнес-процесів....
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2012
|
Назва видання: | Економічні інновації |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67815 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі / Г.В. Карпінська, Є.М. Коренман, Б.І. Валуєв // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 191-195. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-67815 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-678152014-09-11T03:02:24Z Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі Карпінська, Г.В. Коренман, Є.М. Валуєв, Б.І. В статті розглянуто сутність та роль реінжинірингу бізнес-процесів задля підвищення конкурентоспроможності підприємства. Визначено основні проблеми, тенденції та особливості функціонування підприємств плодоовочеконсервної галузі в аспекті реінжинірингу їх бізнес-процесів. Considered in the article the nature and role reengineering business processes in order to improve the competitiveness of enterprises. The main issues, trends and features of enterprises vegetables and fruits industry in terms of reengineering their business processes. 2012 Article Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі / Г.В. Карпінська, Є.М. Коренман, Б.І. Валуєв // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 191-195. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. XXXX-0066 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67815 [339.1-050 : 633.1] : 339.5 uk Економічні інновації Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
description |
В статті розглянуто сутність та роль реінжинірингу бізнес-процесів задля підвищення конкурентоспроможності підприємства. Визначено основні проблеми, тенденції та особливості функціонування підприємств плодоовочеконсервної галузі в аспекті реінжинірингу їх бізнес-процесів. |
format |
Article |
author |
Карпінська, Г.В. Коренман, Є.М. Валуєв, Б.І. |
spellingShingle |
Карпінська, Г.В. Коренман, Є.М. Валуєв, Б.І. Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі Економічні інновації |
author_facet |
Карпінська, Г.В. Коренман, Є.М. Валуєв, Б.І. |
author_sort |
Карпінська, Г.В. |
title |
Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі |
title_short |
Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі |
title_full |
Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі |
title_fullStr |
Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі |
title_full_unstemmed |
Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі |
title_sort |
реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі |
publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
publishDate |
2012 |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67815 |
citation_txt |
Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі / Г.В. Карпінська, Є.М. Коренман, Б.І. Валуєв // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 191-195. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. |
series |
Економічні інновації |
work_keys_str_mv |
AT karpínsʹkagv reínžiníringbíznesprocesívâkínstrumentpídviŝennâkonkurentospromožnostípídpriêmstvplodoovočekonservnoígaluzí AT korenmanêm reínžiníringbíznesprocesívâkínstrumentpídviŝennâkonkurentospromožnostípídpriêmstvplodoovočekonservnoígaluzí AT valuêvbí reínžiníringbíznesprocesívâkínstrumentpídviŝennâkonkurentospromožnostípídpriêmstvplodoovočekonservnoígaluzí |
first_indexed |
2023-10-18T18:53:08Z |
last_indexed |
2023-10-18T18:53:08Z |
_version_ |
1796145423254028288 |