Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі

В статті розглянуто сутність та роль реінжинірингу бізнес-процесів задля підвищення конкурентоспроможності підприємства. Визначено основні проблеми, тенденції та особливості функціонування підприємств плодоовочеконсервної галузі в аспекті реінжинірингу їх бізнес-процесів....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2012
Автори: Карпінська, Г.В., Коренман, Є.М., Валуєв, Б.І.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2012
Назва видання:Економічні інновації
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67815
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі / Г.В. Карпінська, Є.М. Коренман, Б.І. Валуєв // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 191-195. — Бібліогр.: 3 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-67815
record_format dspace
spelling irk-123456789-678152014-09-11T03:02:24Z Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі Карпінська, Г.В. Коренман, Є.М. Валуєв, Б.І. В статті розглянуто сутність та роль реінжинірингу бізнес-процесів задля підвищення конкурентоспроможності підприємства. Визначено основні проблеми, тенденції та особливості функціонування підприємств плодоовочеконсервної галузі в аспекті реінжинірингу їх бізнес-процесів. Considered in the article the nature and role reengineering business processes in order to improve the competitiveness of enterprises. The main issues, trends and features of enterprises vegetables and fruits industry in terms of reengineering their business processes. 2012 Article Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі / Г.В. Карпінська, Є.М. Коренман, Б.І. Валуєв // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 191-195. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. XXXX-0066 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67815 [339.1-050 : 633.1] : 339.5 uk Економічні інновації Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
description В статті розглянуто сутність та роль реінжинірингу бізнес-процесів задля підвищення конкурентоспроможності підприємства. Визначено основні проблеми, тенденції та особливості функціонування підприємств плодоовочеконсервної галузі в аспекті реінжинірингу їх бізнес-процесів.
format Article
author Карпінська, Г.В.
Коренман, Є.М.
Валуєв, Б.І.
spellingShingle Карпінська, Г.В.
Коренман, Є.М.
Валуєв, Б.І.
Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі
Економічні інновації
author_facet Карпінська, Г.В.
Коренман, Є.М.
Валуєв, Б.І.
author_sort Карпінська, Г.В.
title Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі
title_short Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі
title_full Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі
title_fullStr Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі
title_full_unstemmed Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі
title_sort реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі
publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
publishDate 2012
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67815
citation_txt Реінжиніринг бізнес-процесів як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств плодоовочеконсервної галузі / Г.В. Карпінська, Є.М. Коренман, Б.І. Валуєв // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 191-195. — Бібліогр.: 3 назв. — укр.
series Економічні інновації
work_keys_str_mv AT karpínsʹkagv reínžiníringbíznesprocesívâkínstrumentpídviŝennâkonkurentospromožnostípídpriêmstvplodoovočekonservnoígaluzí
AT korenmanêm reínžiníringbíznesprocesívâkínstrumentpídviŝennâkonkurentospromožnostípídpriêmstvplodoovočekonservnoígaluzí
AT valuêvbí reínžiníringbíznesprocesívâkínstrumentpídviŝennâkonkurentospromožnostípídpriêmstvplodoovočekonservnoígaluzí
first_indexed 2023-10-18T18:53:08Z
last_indexed 2023-10-18T18:53:08Z
_version_ 1796145423254028288