Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины

Проведено дослідження впливу глобалізаційних процесів на функціонування підприємств. Виявлено залежність між рівнем глобалізації економіки і рівнем конкурентоспроможності та ефективності діяльності підприємств. Обґрунтовано виділення імпарітетной реструктуризації як трансформації діяльності підприєм...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
Дата:2012
Автор: Куприна, Н.М.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2012
Назва видання:Економічні інновації
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67826
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины / Н.М. Куприна // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 227-233. — Бібліогр.: 11 назв. — рос.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-67826
record_format dspace
spelling irk-123456789-678262014-09-11T03:02:16Z Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины Куприна, Н.М. Проведено дослідження впливу глобалізаційних процесів на функціонування підприємств. Виявлено залежність між рівнем глобалізації економіки і рівнем конкурентоспроможності та ефективності діяльності підприємств. Обґрунтовано виділення імпарітетной реструктуризації як трансформації діяльності підприємств харчової промисловості з метою збереження і підвищення конкурентоспроможності та ефективності їх діяльності, а також окремих теоретичних та практичних аспектів її проведення. The investigation of the influence of globalization processes on the business operations. The dependence of between the level of globalization of the economy and the level of competitiveness and efficiency of the businesses. The imparity restructurization is a defined as a transformation of the restructuring of the food industry in order to maintain and enhance the competitiveness and efficiency of their operations, as well as separate theoretical and practical aspects of its implementation. 2012 Article Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины / Н.М. Куприна // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 227-233. — Бібліогр.: 11 назв. — рос. XXXX-0066 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67826 005.591.4 – 047.64 : 664.013(477) ru Економічні інновації Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Russian
description Проведено дослідження впливу глобалізаційних процесів на функціонування підприємств. Виявлено залежність між рівнем глобалізації економіки і рівнем конкурентоспроможності та ефективності діяльності підприємств. Обґрунтовано виділення імпарітетной реструктуризації як трансформації діяльності підприємств харчової промисловості з метою збереження і підвищення конкурентоспроможності та ефективності їх діяльності, а також окремих теоретичних та практичних аспектів її проведення.
format Article
author Куприна, Н.М.
spellingShingle Куприна, Н.М.
Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины
Економічні інновації
author_facet Куприна, Н.М.
author_sort Куприна, Н.М.
title Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины
title_short Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины
title_full Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины
title_fullStr Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины
title_full_unstemmed Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины
title_sort методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности украины
publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
publishDate 2012
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67826
citation_txt Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины / Н.М. Куприна // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 227-233. — Бібліогр.: 11 назв. — рос.
series Економічні інновації
work_keys_str_mv AT kuprinanm metodologičeskiepodhodykupravleniûrestrukturizaciejpredpriâtijpiŝevojpromyšlennostiukrainy
first_indexed 2023-10-18T18:53:09Z
last_indexed 2023-10-18T18:53:09Z
_version_ 1796145423890513920