Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины
Проведено дослідження впливу глобалізаційних процесів на функціонування підприємств. Виявлено залежність між рівнем глобалізації економіки і рівнем конкурентоспроможності та ефективності діяльності підприємств. Обґрунтовано виділення імпарітетной реструктуризації як трансформації діяльності підприєм...
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2012
|
Назва видання: | Економічні інновації |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67826 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины / Н.М. Куприна // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 227-233. — Бібліогр.: 11 назв. — рос. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-67826 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-678262014-09-11T03:02:16Z Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины Куприна, Н.М. Проведено дослідження впливу глобалізаційних процесів на функціонування підприємств. Виявлено залежність між рівнем глобалізації економіки і рівнем конкурентоспроможності та ефективності діяльності підприємств. Обґрунтовано виділення імпарітетной реструктуризації як трансформації діяльності підприємств харчової промисловості з метою збереження і підвищення конкурентоспроможності та ефективності їх діяльності, а також окремих теоретичних та практичних аспектів її проведення. The investigation of the influence of globalization processes on the business operations. The dependence of between the level of globalization of the economy and the level of competitiveness and efficiency of the businesses. The imparity restructurization is a defined as a transformation of the restructuring of the food industry in order to maintain and enhance the competitiveness and efficiency of their operations, as well as separate theoretical and practical aspects of its implementation. 2012 Article Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины / Н.М. Куприна // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 227-233. — Бібліогр.: 11 назв. — рос. XXXX-0066 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67826 005.591.4 – 047.64 : 664.013(477) ru Економічні інновації Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Russian |
description |
Проведено дослідження впливу глобалізаційних процесів на функціонування підприємств. Виявлено залежність між рівнем глобалізації економіки і рівнем конкурентоспроможності та ефективності діяльності підприємств. Обґрунтовано виділення імпарітетной реструктуризації як трансформації діяльності підприємств харчової промисловості з метою збереження і підвищення конкурентоспроможності та ефективності їх діяльності, а також окремих теоретичних та практичних аспектів її проведення. |
format |
Article |
author |
Куприна, Н.М. |
spellingShingle |
Куприна, Н.М. Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины Економічні інновації |
author_facet |
Куприна, Н.М. |
author_sort |
Куприна, Н.М. |
title |
Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины |
title_short |
Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины |
title_full |
Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины |
title_fullStr |
Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины |
title_full_unstemmed |
Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины |
title_sort |
методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности украины |
publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
publishDate |
2012 |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67826 |
citation_txt |
Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины / Н.М. Куприна // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 227-233. — Бібліогр.: 11 назв. — рос. |
series |
Економічні інновації |
work_keys_str_mv |
AT kuprinanm metodologičeskiepodhodykupravleniûrestrukturizaciejpredpriâtijpiŝevojpromyšlennostiukrainy |
first_indexed |
2023-10-18T18:53:09Z |
last_indexed |
2023-10-18T18:53:09Z |
_version_ |
1796145423890513920 |