2025-02-23T21:09:21-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-67826%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T21:09:21-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-67826%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T21:09:21-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T21:09:21-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины
Проведено дослідження впливу глобалізаційних процесів на функціонування підприємств. Виявлено залежність між рівнем глобалізації економіки і рівнем конкурентоспроможності та ефективності діяльності підприємств. Обґрунтовано виділення імпарітетной реструктуризації як трансформації діяльності підприєм...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Article |
Language: | Russian |
Published: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2012
|
Series: | Економічні інновації |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67826 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
id |
irk-123456789-67826 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-678262014-09-11T03:02:16Z Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины Куприна, Н.М. Проведено дослідження впливу глобалізаційних процесів на функціонування підприємств. Виявлено залежність між рівнем глобалізації економіки і рівнем конкурентоспроможності та ефективності діяльності підприємств. Обґрунтовано виділення імпарітетной реструктуризації як трансформації діяльності підприємств харчової промисловості з метою збереження і підвищення конкурентоспроможності та ефективності їх діяльності, а також окремих теоретичних та практичних аспектів її проведення. The investigation of the influence of globalization processes on the business operations. The dependence of between the level of globalization of the economy and the level of competitiveness and efficiency of the businesses. The imparity restructurization is a defined as a transformation of the restructuring of the food industry in order to maintain and enhance the competitiveness and efficiency of their operations, as well as separate theoretical and practical aspects of its implementation. 2012 Article Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины / Н.М. Куприна // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 227-233. — Бібліогр.: 11 назв. — рос. XXXX-0066 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67826 005.591.4 – 047.64 : 664.013(477) ru Економічні інновації Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Russian |
description |
Проведено дослідження впливу глобалізаційних процесів на функціонування підприємств. Виявлено залежність між рівнем глобалізації економіки і рівнем конкурентоспроможності та ефективності діяльності підприємств. Обґрунтовано виділення імпарітетной реструктуризації як трансформації діяльності підприємств харчової промисловості з метою збереження і підвищення конкурентоспроможності та ефективності їх діяльності, а також окремих теоретичних та практичних аспектів її проведення. |
format |
Article |
author |
Куприна, Н.М. |
spellingShingle |
Куприна, Н.М. Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины Економічні інновації |
author_facet |
Куприна, Н.М. |
author_sort |
Куприна, Н.М. |
title |
Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины |
title_short |
Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины |
title_full |
Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины |
title_fullStr |
Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины |
title_full_unstemmed |
Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины |
title_sort |
методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности украины |
publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
publishDate |
2012 |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67826 |
citation_txt |
Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины / Н.М. Куприна // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 227-233. — Бібліогр.: 11 назв. — рос. |
series |
Економічні інновації |
work_keys_str_mv |
AT kuprinanm metodologičeskiepodhodykupravleniûrestrukturizaciejpredpriâtijpiŝevojpromyšlennostiukrainy |
first_indexed |
2023-10-18T18:53:09Z |
last_indexed |
2023-10-18T18:53:09Z |
_version_ |
1796145423890513920 |