Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины
Проведено дослідження впливу глобалізаційних процесів на функціонування підприємств. Виявлено залежність між рівнем глобалізації економіки і рівнем конкурентоспроможності та ефективності діяльності підприємств. Обґрунтовано виділення імпарітетной реструктуризації як трансформації діяльності підприєм...
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автор: | Куприна, Н.М. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2012
|
Назва видання: | Економічні інновації |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67826 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Методологические подходы к управлению реструктуризацией предприятий пищевой промышленности Украины / Н.М. Куприна // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 227-233. — Бібліогр.: 11 назв. — рос. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Кластерный анализ предприятий пищевой промышленности Украины
за авторством: Вербицкая, Ю.В.
Опубліковано: (2011) -
О природе экономической эффективности предприятий пищевой промышленности
за авторством: Гончарук, А.Г.
Опубліковано: (2008) -
Биодеградация загрязняющих веществ в сточных водах предприятий пищевой промышленности
за авторством: Семeнова, Е.И., та інші
Опубліковано: (2013) -
Особенности внешнеэкономической деятельности предприятий с иностранным капиталом пищевой и перерабатывающей промышленности региона
за авторством: Пашкова, Е.Н.
Опубліковано: (2006) -
Управление материальными потоками предприятия пищевой промышленности
за авторством: Исаенко, М.Г.
Опубліковано: (2012)