Стан продовольчої безпеки населення України

В статті розглянуто тенденції світової продовольчої безпеки та стан продовольчої безпеки населення України. Визначено фактичний стан економічної доступності харчових продуктів населенням України через основні фактори: ціна, обсяги, асортимент та відповідна якість продуктів....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2012
Автор: Савенко, І.І.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2012
Назва видання:Економічні інновації
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67896
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Стан продовольчої безпеки населення України / І.І. Савенко // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 331-338. — Бібліогр.: 6 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-67896
record_format dspace
spelling irk-123456789-678962014-09-13T03:01:29Z Стан продовольчої безпеки населення України Савенко, І.І. В статті розглянуто тенденції світової продовольчої безпеки та стан продовольчої безпеки населення України. Визначено фактичний стан економічної доступності харчових продуктів населенням України через основні фактори: ціна, обсяги, асортимент та відповідна якість продуктів. The paper deals with trends in world food security and food security status of the population of Ukraine. Determined the actual state of economic accessibility of food the population of Ukraine through major factors: price, volume, range and quality of the relevant products. 2012 Article Стан продовольчої безпеки населення України / І.І. Савенко // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 331-338. — Бібліогр.: 6 назв. — укр. XXXX-0066 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67896 005.944:338.439.053(477) uk Економічні інновації Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
description В статті розглянуто тенденції світової продовольчої безпеки та стан продовольчої безпеки населення України. Визначено фактичний стан економічної доступності харчових продуктів населенням України через основні фактори: ціна, обсяги, асортимент та відповідна якість продуктів.
format Article
author Савенко, І.І.
spellingShingle Савенко, І.І.
Стан продовольчої безпеки населення України
Економічні інновації
author_facet Савенко, І.І.
author_sort Савенко, І.І.
title Стан продовольчої безпеки населення України
title_short Стан продовольчої безпеки населення України
title_full Стан продовольчої безпеки населення України
title_fullStr Стан продовольчої безпеки населення України
title_full_unstemmed Стан продовольчої безпеки населення України
title_sort стан продовольчої безпеки населення україни
publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
publishDate 2012
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67896
citation_txt Стан продовольчої безпеки населення України / І.І. Савенко // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 331-338. — Бібліогр.: 6 назв. — укр.
series Економічні інновації
work_keys_str_mv AT savenkoíí stanprodovolʹčoíbezpekinaselennâukraíni
first_indexed 2023-10-18T18:53:22Z
last_indexed 2023-10-18T18:53:22Z
_version_ 1796145433223888896