Стан продовольчої безпеки населення України
В статті розглянуто тенденції світової продовольчої безпеки та стан продовольчої безпеки населення України. Визначено фактичний стан економічної доступності харчових продуктів населенням України через основні фактори: ціна, обсяги, асортимент та відповідна якість продуктів....
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автор: | Савенко, І.І. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2012
|
Назва видання: | Економічні інновації |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/67896 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Стан продовольчої безпеки населення України / І.І. Савенко // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 331-338. — Бібліогр.: 6 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Зовнішні загрози продовольчої безпеки України
за авторством: Федулова, І.В., та інші
Опубліковано: (2011) -
Аспекти формування продовольчої безпеки України
за авторством: Крупін, В.Є., та інші
Опубліковано: (2012) -
Основні елементи гарантування продовольчої та екологічної безпеки України
за авторством: Шкуратов, О.І.
Опубліковано: (2013) -
Роль і значення рибогосподарського комплексу в системі продовольчої безпеки України
за авторством: Рижова, К.І.
Опубліковано: (2009) -
Особливості продовольчої безпеки в умовах глобалізації
за авторством: Боляк, А.А., та інші
Опубліковано: (2012)