Новые местонахождения Charales в Украине - Паламарь-Мордвинцева, Г.М.; Борисова, Е.В. (Альгология, 2006)
Подається анотований список восьми видів харових водоростей (Charales) України і їх нових місцезнаходжень, де наведено рідкісні види Chara connivens Salzm. ex A. Braun, Ch. delicatula C. Agardh, Nitella capillaris (Krock.) J. Groves et Bull.-Webst., N. mucronata (A. Braun) Miq. in H.C. Hall і Nitellopsis obtusa (Desv. in Loisel.) J. Groves, вказана ступінь їх ураження і категорія охорони.