Політика інвестицій і зайнятості в системі конвергентного розвитку економіки регіону - Жовтанецький, В.І.; Заблоцький, Б.Ф. (Регіональна економіка, 2013)
Розглядаються основи формування політики інвестування і зайнятості з погляду конвергентного (збалансованого) розвитку регіону. Обґрунтовано регіон як рівноправний суб’єкт ринку поряд з державою і підприємствами. Висвітлено значення системи формування інвестиційного фонду регіону в піднесенні рівня його фінансово-економічної самодостатності. Розкрито причини інфляції і безробіття та напрямки покращення політики інвестицій і зайнятості.