Дослідження процесів диверсифікації активів у комерційних банках України - Білик, О.І.; Голуб, Р.Р. (Регіональна економіка, 2013)
Досліджено сутність і характеристику диверсифікації, основні її види. Проаналізовано проблеми забезпечення гнучкого управління активами як необхідної умови зміцнення фінансової стійкості комерційного банку. Досліджена вітчизняна практика регулювання банківських активів та сформульовано пропозиції щодо його вдосконалення.