Управління операційним ризиком в забезпеченні ефективності функціонування банку - Чаплига, В.В. (Регіональна економіка, 2013)
Розглянуто питання визначення та управління операційним ризиком, його безперервного моніторингу і аудиту. Запропоновано інтегрований підхід до формування системи управління операційним ризиком на основі національних та міжнародних стандартів як важливого чинника забезпечення безперервності та підвищення ефективності діяльності банку.