70-річчя академіка НАН України О.М. Ковальова (Вісник НАН України, 2014)
19 січня відзначає своє 70-річчя видатний вчений у галузі математичних проблем механіки Олександр Михайлович Ковальов.Він — доктор фізико-математичних наук (1982), професор (1985), заступник директора з наукової роботи (1996), а з 2005 р. — директор Інституту прикладної математики і механіки (ІПММ) НАН України. У 2003 р. його обрано членом-кореспондентом, а в 2012 р. — дійсним членом НАН України.