Влияние режимов замораживания на адгезивные свойства криоконсервированных грибов Candida albicans

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2008
Автори: Сиренко, А.Ю., Марценюк, В.Ф., Петренко, Т.Ф.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України 2008
Назва видання:Проблемы криобиологии и криомедицины
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68851
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Влияние режимов замораживания на адгезивные свойства криоконсервированных грибов Candida albicans / А.Ю. Сиренко, В.Ф. Марценюк, Т.Ф. Петренко // Проблемы криобиологии. — 2008. — Т. 18, № 1. — С. 14-16. — Бібліогр.: 4 назв. — рос., англ.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine