Лиофилизация дрожжевых грибов рода Saccharomyces
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автор: | Кантерова, А.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
2008
|
Назва видання: | Проблемы криобиологии и криомедицины |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68962 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Лиофилизация дрожжевых грибов рода Saccharomyces / А.В. Кантерова // Проблемы криобиологии. — 2008. — Т. 18, № 2. — С. 213. — рос., англ. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Вплив розмірів контейнера на результат кріоконсервування суспензії Saccharomyces cerevisiaе
за авторством: Сакун, О.В., та інші
Опубліковано: (2008) -
Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiaе для води та кріопротекторів
за авторством: Сакун, О.В., та інші
Опубліковано: (2008) -
Розподіл швидкості охолодження у циліндричних контейнерах різного розміру на етапі кристалізації суспензії Saccharomyces cerevisiaе
за авторством: Марущенко, В.В., та інші
Опубліковано: (2008) -
Криоконсервирование бактерий рода Enterococcus
за авторством: Калашникова, М.Н., та інші
Опубліковано: (2008) -
Криоконсервация пробиотических микроорганизмов
за авторством: Новик, Г.И., та інші
Опубліковано: (2008)