Національна академія наук України: основні підсумки діяльності та заходи з реалізації Концепції розвитку на 2014—2023 роки (сесія Загальних зборів НАН України 3 квітня 2014 року) (Вісник НАН України, 2014)
3 квітня 2014 р. відбулася щорічна звітна сесія Загальних зборів Національної академії наук України. У заході взяли участь представники органів державного управління, наукової громадськості, засобів масової інформації, іноземні гості та інші запрошені. Під час сесії було розглянуто основні результати фундаментальних і прикладних досліджень науково-дослідних установ НАН України, проаналізовано головні досягнення і проблеми, окреслено напрями подальшої роботи. Особливу увагу учасники засідання приділили питанню Концепції розвитку НАН України на 2014—2023 роки.