60-річчя члена-кореспондента НАН України В. О. Боброва (Вісник НАН України, 2003)
8 січня виповнилося шістдесят років відомому вченому-кардіологу, Заслуженому діячеві науки і техніки України члену-кореспонденту НАН України Володимиру Олексійовичу Боброву.