Основні ідеї концепції «шість сигм» та їх вплив на задоволеність споживача та конкурентоспроможність виробника
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автори: | Бондаренко, С.М., Федоренко, Н.Є. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2009
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/7016 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Основні ідеї концепції «шість сигм» та їх вплив на задоволеність споживача та конкурентоспроможність виробника / С.М. Бондаренко, Н.Є. Федоренко // Культура народов Причерноморья. — 2009. — № 162. — С. 44-45. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Особливості формування конкурентної позиції виробника зерна на світовому товарному ринку
за авторством: Голосов, О.О.
Опубліковано: (2004) -
Економічна безпека та національна конкурентоспроможність в умовах глобалізації
за авторством: Ляшенко, О.М., та інші
Опубліковано: (2009) -
Конкурентоспроможність персоналу: сутність та місце у забезпеченні конкурентоспроможності підприємства
за авторством: Цвєткова, І.І.
Опубліковано: (2006) -
Дослідження впливу ризику на конкурентоспроможність підприємств АПК
за авторством: Туріянська, М.М., та інші
Опубліковано: (2011) -
Оцінка впливу економічного ризику на конкурентоспроможність переробних підприємств АПК
за авторством: Мельник, С.І.
Опубліковано: (2011)