Регіональні аспекти глобальної зміни клімату - Єремєєв, В.; Єфімов, В. (Вісник НАН України, 2003)
Автори розглядають методи вивчення ймовірних змін клімату на Землі загалом, а також в окремих регіонах, формулюють основні завдання розвитку кліматичних досліджень в Україні.