Кадровий потенціал в системі складових економічного потенціалу підприємства - Світлична, В.Л.; Бутенко, І.А. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуті основні підходи до вивчення понятійного апарату щодо формування категорій економічний, кадровий та трудовий потенціали. Проаналізовані відмінності та загальні риси категорій кадровий та трудовий потенціал. Запропонована модель економічного потенціалу підприємства, яка включає об’єктні та суб’єктні складові. п