Відносини власності в природокористуванні як основа сталого розвитку економіки України - Мартієнко, А.І. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто сутність привласнення природних ресурсів як основного відношення економіки природокористування. Обґрунтовано об’єктивну необхідність адекватності форм власності формам організації природокористування. Визначено сутність різноманіття форм власності на природні ресурси.