Експресивно-стилістичний потенціал фразеологічних одиниць в авторській картині Г. Косинки - Бабій, І.М. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2011)
У статті розглянуто фразеологічну систему мови творів Г. Косинки. Охарактеризовано семантику, структурні особливості та стилістичну роль фразеологічних одиниць. Виділено емоційно-експресивну та оцінну функції фразем у новелах Г. Косинки. Виявлено властивість фразеологізмів ставати компонентом письменницького ідіостилю.