Антропонімний простір творів Панаса Мирного - Гогуленко, О.П. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2011)
У статті розглянуто онімну систему творів Панаса Мирного. Схарактеризовано структурно- семантичні моделі, визначено особливості функціонування та з’ясовано стилістичну роль фонових онімів.