Динаміка сучасного побутування болгарських народних пісень Північного Приазов’я - Червенко, О.Б. (Слов’янський світ, 2012)
У статті досліджено болгарський фольклор у Бердянському районі Запорізької області. Автор пропонує тексти й аналіз болгарських пісень, записаних улітку 2007 року.