Проблеми сумісного впливу зовнішніх та внутрішніх факторів на конкурентоспроможність продукції вітчизняних виробників - Софієнко, А.В. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто основні характеристики, проблеми функціонування та розвитку національних підприємств-виробників продуктів дитячого харчування. Виконано аналіз ринку та асортименту цієї продукції. Сформовано матрицю співвідношення об’єктивної та суб’єктивної якості.