Потенціал малого підприємництва Миколаївської області для забезпечення її сталого розвитку - Лукащук, В.В. (Економічні інновації, 2014)
Проведено дослідження стану й рівня використання потенціалу малого підприємництва Миколаївської області, та запропоновано заходи щодо підвищення його використання для забезпечення сталого розвитку регіону.