Корпус текстів як джерело для мовознавчих і літературознавчих досліджень - Дарчук, Н.; Сорокін, В. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
Стаття присвячена аналізу шляхів формування корпусів текстів різних стилів (поетичного, публіцистичного, наукового), вказується на засади створення параметризованих баз даних, характеризується програмне забезпечення таких одиниць.