Проспект словника корпусної лінгвістики - Лозова, Н. (Лексикографічний бюлетень, 2008)
У статті наведено засади створення першого в Україні словника термінології корпусної лінгвістики. Викладено принципи формування реєстру, способи подання ремарок, граматичних та семантичних характеристик у словнику.