Делімітація повітряного і космічного просторів: основні теоретичні проблеми та практика - Шемшученко, Ю.С.; Семеняка, В.В. (Вісник НАН України, 2014)
У статті досліджуються теоретичні і практичні аспекти міжнародно-правової проблеми делімітації повітряного і космічного просторів, визначаються можливі напрями її вирішення з метою підвищення ефективності міжнародного та національного космічного права.