Особливості розвитку української споживчої кооперації в Галичині у 20-х роках XX століття
Досліджено особливості розвитку української споживчої кооперації після Першої світової війни, висвітлено процес відродження зруйнованих війною кооперативів, показано роль інтелігенції у використанні кооперативного руху в Галичині для зростання національної свідомості народу....
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України
2012
|
Назва видання: | Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/73615 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Особливості розвитку української споживчої кооперації в Галичині у 20-х роках XX століття / С. Гелей // Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність: Зб. наук. пр. — Львів: Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України, 2012. — Вип. 21. — С. 176-188. — Бібліогр.: 40 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineРезюме: | Досліджено особливості розвитку української споживчої кооперації після Першої
світової війни, висвітлено процес відродження зруйнованих війною кооперативів,
показано роль інтелігенції у використанні кооперативного руху в Галичині для
зростання національної свідомості народу. |
---|