Способ пластики пахового канала при рецидивных паховых грыжах в условиях инфицирования сетчатого импланта или его отторжения - Костырной, А.В.; Гройзик, К.Л.; Стаценко, Е.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У роботі висвітлено досвід реконструктивних операцій при одно-і двократно рецидивних пахових грижах, в умовах раніше виконаних імплантацій ППС або натяжних аутопластик. Пропонується методика формування м’язово-апоневротичного клаптя для закриття грижового дефекту. Приділяється увага алергiчному анамнезу пацієнтів, контролю за післяопераційною раною, необхідністю своєчасних пункційних санацій за показаннями.