Олександр Дмитрович Засядько – видатний конструктор бойових ракет - Руденко, О.П. (Питання історії науки і техніки, 2010)
У статті висвітлений період життя і наукової діяльності видатного українського винахідника та організатора військової науки й освіти генерала-лейтенанта О.Д. Засядька (до 230-річчю від дня народження).