Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення

Освещено значение сахара для человеческого организма, история его извлечения из различных сахароносов. Рассмотрен исторический путь распространения сахарного тростника как первой промышленной сахарной культуры и сахарной свеклы – альтернативного сахароноса стран с умеренным климатом....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2008
Автор: Філоненко, С.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури 2008
Назва видання:Питання історії науки і техніки
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/78253
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення / С.В. Філоненко // Питання історії науки і техніки. — 2008. — № 1. — С. 13-21. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine