Методика оцінки кадрового потенціалу підприємства в контексті економіки знань - Світлична, В.Л. (Економічні інновації, 2014)
У статті запропоновано методичний підхід до оцінки кадрового потенціалу підприємства, на основі ключових параметрів і показників, що визначають властивості кадрів, характерні для «нової економіки».