Педагогічний музей Луганського інституту народної освіти (1925–1930 роки) - Принь, М.О. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
Стаття присвячена дослідженню історії створення та діяльності педагогічного музею при Луганському інституті народної освіти. У ній висвітлено передумови створення, охарактеризовано основні заходи та напрями практичної діяльності музею. Акцентовано увагу на діяльності завідувача педагогічним музеєм Ф.А. Бєльського.