Пропозиції щодо удосконалення роботи центрів надання адміністративних послуг в природокористуванні - Мартієнко, А.І. (Економічні інновації, 2014)
Проведено аналіз існуючої законодавчої бази про центри надання адміністративних послуг в цілому та в сфері природокористування, наведено визначення послуг в природокористуванні та надана їх класифікація по функціональному критерію. Проведено аналіз одержання дозволів на вилов риби через центри надання послуг та зроблено загальний аналіз роботи центрів в сфері природокористування. Визначено основні напрямки удосконалення роботи центів в області надання послуг в природокористуванні.