Інтелектуалізація як основа інтенсивного розвитку персоналу підприємства - Бутенко, І.А. (Економічні інновації, 2015)
Розглянуто процес інтелектуалізації персоналу, як основи якісного (інтенсивного) його розвитку в умовах інноваційної економіки. Запропоновано базову систему параметрів і показників для аналізу і розрахунку рівня якості персоналу промислових підприємств. Розроблено структурну модель побудови цілісного механізму підвищення рівня інтелектуалізації персоналу машинобудівних підприємств із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій в межах інтегрованого простору наукової, освітньої та професійної діяльності.