Галузеві структурні зрушення розвитку підприємницького сектору України - Лукащук, В.В. (Економічні інновації, 2015)
В статті наведено дослідження галузевих структурних зрушень розвитку підприємницького сектору України за 2006-2013 рр. Визначено не лише питому вагу окремих складових і тенденції їх розвитку, але й запропонована зведена кількісна характеристика структурних зрушень в часі та просторі.