Управління якістю праці на промисловому підприємстві - Світлична, В.Л. (Економічні інновації, 2015)
Розглянуто сутність поширених систем управління якістю праці на підприємстві, запропоновано схему концепції управління якістю праці на промисловому підприємстві в умовах «нової економіки».