Володіння Петра Кочубея в Батурині (за матеріалами Генерального опису Малоросії 1765 –1769 рр.) - Огієвська, Р. (Сiверянський лiтопис, 2015)
На основі матеріалів Генерального опису Малоросії 1765-1769 рр. висвітлена історія володінь Петра Васильовича Кочубея в Батурині у 1767 році.