Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування. - Долінський, А.А.; Шаркова, Н.О.; Авдєєва, Л.Ю.; Лопатін, О.О.; П'янкова, О.В. (Видавничий дім “Академперіодика”, 2008)
Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано- та біотехнологічних прийомів інтенсифікації тепломасообміних процесів.