Застосування математичних моделей тестів у комплекті дистанційної освіти «Вища математика» - Алєксєєва, І.В.; Гайдей, В.О; Диховичний, О.О.; Коновалова, Н.Р.; Федорова, Л.Б. (Математичні машини і системи, 2010)
У статті проінформовано про застосування дихотомічної і політомічної IRT-моделей в аналізі тестів комплекту електронних курсів з вищої математики, створених у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут».